Водоустойчив охладител за голф-кара FOCHNIER,лека, сгъва апартамент за съхранение, идеална за голф, на плажа, на басейна, на къмпинг, за пътуване и туризъм, се използва к?
  • Ново

Водоустойчив охладител за голф-кара FOCHNIER,лека, сгъва апартамент за съхранение, идеална за голф, на плажа, на басейна,

BGN 19.99

❄️ГАРАНЦИЯ за БЕЗПЛАТНА ЗАМЯНА-Ние отдаваме голямо значение на опит от използването на торбички с лед.Ние гарантираме, че горещо заваряване на уплътнението не тече.Ако при нормално използване да се случи разлив, ние безплатно го замени в рамките на първите две години. ????ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА колички за голф-нашият размерът е подходящ, за да се адаптират в кошницата колички за голф.Той също ще е страхотно на задните крила на повечето колички за пазаруване с пагон. ????ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО НАПИТКИ - дебела изолация от стиропор 3/4 от инча на клапа за достъп и удобни магически стикери дават възможност за бърз достъп до разхладителни напитки.Колкото повече лед, който използвате, толкова по-дълго време на замразяване, и "Студено време" ще подсили вашите напитки. УНИКАЛНА ФОРМА ЗА НОСЕНЕ-сгъваем охладител се свива до малък размер 3.5 инча, като на лунна торта.Той е опакован в чанта за голф, куфар и т.н., Която лесно се съхранява.Нека животът е пълен с веселие. ??? ИЗИСКАН ПОДАРЪК за ГОЛФ-висок клас охладител.Ако искате да дарите многофункционален подарък,който можете да използвате по много неща, това е всичко!Този стръмен има много добри роли.Това е идеално за каране на мотоциклети, голф, каране на лодка, риболов, разходки, бейзбол, за пътуване и къмпинг.