Чуй Мивка За Премахване на ушна кал, Мивката За Почистване на Ушите. Съвместим с комплект за промиване на уши за премахване на ушна кал. Е сглобена в САЩ.
  • Ново

Чуй Мивка За Премахване на ушна кал, Мивката За Почистване на Ушите. Съвместим с комплект за промиване на уши за премахване

BGN 6.39

ЕРГОНОМИЧНА ЗАСАЖДАНЕ : Подходяща под всяко ухо.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Прави отстраняването на ушна кал е лесна работа.За многократна употреба : Лесно почистване, от лека пластмаса.ПРЕДПОЧИТАН ЛЕКАР : идеален за клиники или домашна употреба.Също така, разгледайте нашите комплект за премахване на ушна кал.Въздействието на мивки за премахване на ушна кал и може да доведе до болки в ушите, звону в ушите, зуду, обоняние и выделениям.Това често е причинено от опити за отпушване на ухото памук тампони.Повечето опити за почистване просто натискане восък-дълбоко в ушния, което води до запушване.Ако не памучни тампони, как можете да запазите ушите си чисти?Според Американската академия по отоларингология (специалисти по ушите, носа и гърлото), напояване или douching ушите-много по-добро решение.Въпреки ефективност, поливане на ушите може да бъде истински елементарно.Течността от растение прониква навсякъде.Мивка за слуха е идеален за това.Повече няма промокшей и испачканной ризи.От едната страна тазика се намира имате под ухото, а другата страна е към насадке дозатор.Мивка за слуха опростява почистването на ушите и освобождава от елементарно.За измиване и напояване вижте продаден система за почистване на ушите да Слушам.