Giantex 14-Позиционен Открит Сгъваем Слот Разтегателен Фотьойл Шезлонг Сгъваема Регулируема Спален Разтегателен Фотьойл-Легло (Кафяв)
  • Ново

Giantex 14-Позиционен Открит Сгъваем Слот Разтегателен Фотьойл Шезлонг Сгъваема Регулируема Спален Разтегателен Фотьойл-Легло

BGN 63.68

【Регулируем ъгъл】 : Сгъваем стол за секс Giantex може да се регулира под няколко ъгъла, и той може да отговаря на различни изисквания към сидению.Таблата може лесно да бъде регулирана на 84,5° от плоска до вертикална, подходящи за различни възрастови потребители, независимо от това колко са стари или млади хора биха могли да се забавлявам на нея. 【Дебел мек】 : Висококачествена повърхност и дебел мек вътрешен материал, който може да ви даде комфортно и релаксиращо усещане за сядане. 【Елегантен дизайн】 : Повърхността на този продукт е 18 решетки и лесен одноцветный дизайн, той може да се обърне за различни стилове за декорация на дома.Може да се използва в спалнята, хола или на терасата. 【Перфектно качество на производство на части】 : Висококачествена процедура за свързване на желязна тел, която може да направи тази клетка е по-стабилна и солидна.А дизайнът отговаря на научен принцип и достатъчно е здрав, за да котките за игри. 【100% удовлетвореност】 : за Сглобяване, не са необходими и е лесен за транспортиране и съхранение.Ние също ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни от пазаруването, ако има качество, ние ще направим най-доброто решение за решаване на проблема.