Топчета от фъстъци INPANY - устойчив на удари Тренировъчен Топка за Родовспоможения, Физиотерапия за деца, Основна Сила, у Дома и в салона (Включително и Помпа)
  • Ново

Топчета от фъстъци INPANY - устойчив на удари Тренировъчен Топка за Родовспоможения, Физиотерапия за деца, Основна Сила,

BGN 17.59

【Труд е Полезен】Топка в форма на фъстъците помага на майки по-бързо извежда децата по време на раждането. 【Много дебел】 се Използва за подобряване на стойката на тялото, отслабване и увеличаване на здравината на ядро.При проколе противообрывной материал предпазва топката от силно разделение, което го прави напълно безопасен, дълготраен и издръжлив. 【Стабилен и удобен】Нашия арахисовый топката осигурява по-голяма стабилност, ограничаване на движението напред и назад, централна поставка осигурява максимален комфорт и подкрепа. 【PERFERT за физиотерапия】се Използва за физиотерапия за деца, които изпитват затруднения с равновесие,координацията и тренировките. 【Многофункционален】Не само за деца, насладете се на лек отскок и замяна на коляното на родителите.Също така и за всяка програма за тренировки у дома, йога и фитнес зала.