7 мл Преносим Инхалатор Парфюми с Диспенсером, Сърдечен Празен Контейнер за многократна употреба Малка Бутилка за Пръскане на Парфюм за Парти за пътуване, Спрей Те?
  • Ново

7 мл Преносим Инхалатор Парфюми с Диспенсером, Сърдечен Празен Контейнер за многократна употреба Малка Бутилка за Пръскане

BGN 9.59

【Включите】 : 2 х празни флакона спрей за парфюми обем 7 мл (розово и лилаво),1 х диспенсер за духове , 1 х фуния за предаване на духове ,1 х пипета,1 х спринцовка за прехвърляне на спиртни напитки.лесен за носене на вашия парфюм. 【】 Портативен размер : лесно се побира в джоба на чантата.достатъчно, за да отговарят на различни нужди, а вие също можете да споделя някои от тях с приятели или семейството. [Материал] : е Изработена от ултра леки алуминиеви черупки и стъклени съдове.повърхността е боядисана фигура на сърцето, красива и привлекателна.Идеално за всеки повод. 【Приложими сцена】 : идеален за съхранение на любимите си парфюми/лосион за след бръснене/средство за отстраняване на грим.просто вземете ги със себе си в различни случаи, като например парти, пътуване, среща,бизнес.Капацитет : 7 мл. За ежедневна или пътни употреба.Материал : Алуминий+Стъкло.Добра защита.Размери на продукта : 8,3 х 1,95 см(3,27 х 0,77 инча).лесно се побира в джоба на чантата.Красива обвивка, е по-различен от останалите.пакетът включва : 2 бр. флакони за парфюми + 4 спорта.Капацитет : 7 мл. Ежедневна употреба или за използване при пътуване.Материал : Алуминий+Стъкло.Добра защита.Размери на продукта : 8,3 х 1,95 см(3,27 х 0,77 инча).лесно се побира в джоба на чантата.Красива обвивка, която се различава от останалите.пакетът включва : 2 ЕЛЕМЕНТА флакон за парфюм + 4 инструмент за спорта.Идеален за съхранение на някои от любимите парфюми/лосион за след бръснене/средство за отстраняване на грим.просто понякога носете ги със себе си.