Украса AQUEENLY Монарх Пеперуди, 4,72 Orange Изкуствена Пеперуда Монарх Премиум-клас за декорации diy, Къщи, Стени, Сватби, Партита (12 бр.)
  • Ново

Украса AQUEENLY Монарх Пеперуди, 4,72 Orange Изкуствена Пеперуда Монарх Премиум-клас за декорации diy, Къщи, Стени, Сватби,

BGN 7.16

✿МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС : Изработен е от висококачествен PVC, пластмаса и магнит, което гарантира дълготрайност на бижута на пеперуда-монарх, реализъм, опазване на околната среда, не се чупи, нетоксичен и не избледнява. ✿4,72" РЕАЛИСТИЧНА ИЗИСКАНА ПЕПЕРУДА-МОНАРХ : Изискана пеперуда-монарх 4,72" изглежда като истинска, че прави невероятни хора, че е изкуствена пеперуда-монарх. ✿ДВА НАЧИНА НА УПОТРЕБА : 1. В долната част на пеперуди има магнит.Сложи го на lignum място. 2. Залепете порести лепило за магнит и да приложат пеперуда на мястото, което искате да декорирате. ✿ПЕРФЕКТНАТА УКРАСА И ПОДАРЪЦИ : Това е идеалното бижу за дома, парти, сватба, рожден ден.Това е най-добрия подарък за вашите деца, приятели, семейства и т.н., ✿ПОКАЖЕТЕ УНИКАЛНО ИЗКУСТВО-УКРАСА : пеперуди-монарси може да се използва като изкуството за декориране на пространството, и нека това място става все по-и по-красива!.Цвят : Оранжев.