Машина за дозиране на таблетки ASRIO, Автоматичен Опаковка таблетки с led Впръскване на Напомняне за времето и Интелектуална Вибрации, в 7-дневен Органайзер за таблетк?
  • Ново

Машина за дозиране на таблетки ASRIO, Автоматичен Опаковка таблетки с led Впръскване на Напомняне за времето и Интелектуална

BGN 12.79

【Електронна машина за раздаване на таблетки】Този автоматичен диспенсер за таблетки осигурява напомняне за прием на лекарства, да не забравите да вземете вашето лекарство за офис работници, възрастни, туристи, студенти, хора, пазещи тялото, за да направи начина на живот по-здравословен и удобен. 【Органайзер за таблетки с напомняне за тревоги】Напомняне за хапчета може да се коригира 7 аларми за напомняне за необходимостта от прием на медикаменти.Той разполага с 3 напомняния, категорично напомняне за мелодиях 80 децибела, напомняне за вибрации и мигащ светодиод на екрана. 【Умният вибриращ калъф за хапчета】Този органайзер за лекарства има функция за напомняне за изтичането на лекарства, ако не се натисне клавиша, разговорът ще бъде да продължи да се обажда в рамките на една минута, и придружен от светкавица червена светлина.И кратко напомняне ще звучи на всеки три минути, и можете да спрете, като натиснете произволен бутон. 【С 7-мрежесто дизайн】Органайзер за таблетки с малки размери, но има 7 масивни павилионите, за да отговарят на вашите желания в даден момент на деня(сутрин, обед, вечер, на база нощувка).Той може да отговори на изискванията за съхранение на различни лекарствени средства.Максималният ъгъл, под който може да се отвори прозрачен капак на кутийки за хапчета, е 120 градуса.Удобно е да се дозират и да приемат лекарства. (Батерията не е включена в комплекта, ще трябва да закупите живот на батерията 2*AAA). 【Хранително-вкусовата материал】Без добавяне на каквито и да било химически вещества, без мирис, не е токсичен и не е вредно.Напомняне за лекарства, произведени от хранително-ПП.Калъф за хапчета не съдържа BPA и защитени за научна употреба.Еко-приятен и безопасен.Име на продукта : Умен Е-кутия За хапчета.Цвят : Синьо+Бяло.Размер на продукта : 20 * 9 * 2 см / 7.87 * 3.54 * 0.78 инча.Материал : ABS+PCGT.Тегло на продукта : 158 г. Опаковка В Пакет : . 1 * Кутия за таблетки 7 Дни. 1 * Ръководство за експлоатация.Забележка : Батерия в комплекта не е включена, трябва да си купите 2 батерии тип ААА.