Кабел за колиета Празен Притежател на камък, Кабел за колиета Ръчно изработени с Регулируема Веревочной верига за окачване, Необработени Кристали от Кварц, Притеж?
  • Ново

Кабел за колиета Празен Притежател на камък, Кабел за колиета Ръчно изработени с Регулируема Веревочной верига за окачване,

BGN 7.19

【Регулируема конструкция 】 Дължина колие е около 31,5 инча/80 вж. Лесно да настроите размера на веригата в съответствие с вашите нужди. 【Висококачествени кабели за колиета】Кабели за кварцов колиета имат оригинална екологична текстура, която се различава от обикновената веревочного гривната за колиета на пазара, така и на притежателя на колиета с кристали можете да носите не само красиво, богато, но и издръжлив. 【Кабел за колие с естествен полуготов продукт】 : Кабел за колиета ръчно изработени, предназначени за производство на бижута със собствените си ръце.Колие с притежател на камък, просто пропуснете своите орнаменти, кристали или мъниста, перли и висулки чрез окото, след това затегнете и като ги заедно. 【Широко приложение】 : Въженият кабел за колиета, подходящи за производство на бижута с индивидуален дизайн, като например : гривни, колиета и други занаяти.Лесно се свързва с кристали, кварц, скъпоценни камъни, бусами, висулки, амулетами, нефрит или други бижута. 【Идеални Подаръци】 Кабел за колиета-това са уникални идеален подарък за вашите любовници, приятелите, семейството, които ще покажат вашия личен емоционален подарък.Ние предлагаме 60 дни безплатно връщане или замяна, ако не сте доволни от нашите продукти.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Цвят : Черно-малък.