Комплект за измиване на лицето от Edam - Премиум лента за глава/ Гривна 6 бр. Комплект за Измиване на лице - за многократна употреба Регулируема Спа титуляр за лице и На?
  • Ново

Комплект за измиване на лицето от Edam - Премиум лента за глава/ Гривна 6 бр. Комплект за Измиване на лице - за многократна

BGN 11.99

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕТО СИ ЗАПАЗВА РЪЦЕТЕ, ДРЕХИТЕ И КОСАТА СУХА ПРИ МИЕНЕ НА ЛИЦЕТО. - - - Само от Edam Essentials. КОМПЛЕКТ ОТ 6 ТЕМИ ВКЛЮЧВА : Една превръзка на лицето, две памучни маншет/ гривни, две удобни сушилни захващане и едно преносимо мотивационно огледало. "Вие Можете Да Създадете Всичко, Което Искаш.Дерзай днес!".РЕГУЛИРУЕМ МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ПРЕВРЪЗКА НА ГЛАВАТА ЗА ИЗМИВАНЕ на ЛИЦЕТО не отнема разполагаме с достатъчно време.Един от ЛЮБИМИТЕ ми занимания в свободното си време беше да се направи маска за лице вечер, но този момент се грижи за себе си беше съсипано дразнещ вода, произтичащи от моите ръце.Затова създадох марката Edam "Всеки ден по една минута", комплект за изплакване на лицето, за да спре дразнещи капки вода и за подобряване на своето време.Малък бонус и подарък!Вие получавате безплатна мотивационную огледално-рефлексен верига с всеки комплект!.Комплект за изплакване на лицето Edam - това е уникален подарък за всеки, който обича красотата и грижа за кожата в живота си, и всеки иска повече точки се грижи за себе си в живота си.Помислете за това : .Пълнител за празнични отглеждане : .....Маска За Лице + Бомба За Вана + Комплект За Изплакване На Лицето = Идеален Отглеждане В Стил Спа!Обмен На Празнични Подаръци : ......Дайте нещо, което искат всички дами!Булчински Душ : ............Маска За лице + Шампанско + Комплект за изплакване на Лицето = Идеалния момент, за да се грижи за себе си Преди сватбата!Детска Душа : ............Комплект за изплакване на лицето спира капание вода, когато също купаете дете!Без повече мръсни ръце!Рождени Дни : ................Почистващо Средство За Лице + Пилинг За Тяло + Комплект За Изплакване На Лицето = Перфектен Подарък За Рождения Ден!Подарък За Нов Дом : .......Изненадайте я с нещо за НЕЯ, а не дом!.