Одноколесный велосипеди за възрастни 24 инча с паркинг багажник, за хора ръст над 180 см, Одноколесный под наем с голямо колело за тежки условия на работа с много дебе?
  • Ново

Одноколесный велосипеди за възрастни 24 инча с паркинг багажник, за хора ръст над 180 см, Одноколесный под наем с голямо

BGN 338.17

- Изцяло нов 24-инчов одноколесный bike с дизайн за соматологии и високо качество, това е точно тази, която търсите!. - Устойчива на плъзгане дизайн външна гума и педал за предотвратяване на приплъзване.Дръжката на седалката за начинаещи, за която може да се възползва по време на езда. - Идеален както за начинаещи, така и за професионалисти, особено за децата и подрастващите, да практикуват конна езда и подобряване на баланса.Това е един забавен подарък, подарък за коледа, подарък за рожден ден за децата и приятелите си.Идеален за спорт, упражнения и почивка. - Този лек и здрав одноколесный велосипед е лесен за инсталиране.быстросъемный скоба за подседельного стълб и гаечен ключ идват с одноколесным мотор, усъвършенстването на инсталация за няколко минути и се подготвят за сложни, но забавному момент с кола. - Ние осигуряваме високо качество одноколесного на велосипед за нашите клиенти, с всеки проблем може да се свържете с нас по всяко време, нашата основна философия е да предостави на клиентите си добър опит за пазаруване, продукти от най-високо качество и 100% увеличение на отношението към обслужване на всеки клиент, най-добри пожелания на всички около вас!. - Езда на unicycle е предназначен за тренировка на равновесие и сила.Независимо от това, дали сте начинаещ или професионален състезател, е много важно, да сте избрали най-подходящия одноколесный велосипед с добро качество. - Спецификация : колелото на 24 инча (гума 24 инча x 4 инча) Ограничението по тегло : 330 кг / 150 кг, подходящ за хора ръст над 180 виж - Характеристики : Отличен, подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти, и мъже, и женщиннациональный дизайн е разработен в съответствие с особеностите на соматологии и движение.быстроразъемный скоба подседельного на сондата и гаечен ключ идват с одноколесным карайте колело за лесна инсталация. Външна гума и на педала против хлъзгане, предотвратяват подхлъзване.Пластмасова дръжка на седалката за начинаещи, за която може да се възползва по време на езда - Съдържание на опаковката : 1 х одноколесный под наем - Обърнете внимание : Начинаещи трябва да се вози в съответствие с инструкциите или придружавани от своите наставници от съображения за сигурност.И най-доброто място за вашата тренировка-това е задната площадка или бейсбольное поле с мрежесто ограда.Изберете травянистую площадка с твърда, плоска земя, и ще бъдете в състояние да стоят зад оградата.- Обслужване на клиенти : Ние гарантираме пълно удовлетворение и в случай на недоволство ще възстановим му за пълно възстановяване на сумата.Никакви въпроси не зададоха.Това е наше задължение, и вашата гаранция.- Топло забележка : 1. Моля, позволете разминаване в 1-2 виж 2. Снимки, направени от професионален фотограф, моля, разберете разликите, причинени от световыми ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н.

колелото на 24 инча (гума 24 инча x 4 инча) :
Ограничение за тегло на:
330 кг / 150 кг, подходящ за хора ръст над 180 см
- Характеристики:
Чудесно както за начинаещи, така и за Професионалисти, и Мъже, и жени :
Рационално е разработена в съответствие с соматологическими и двигателни характеристики :
Быстросъемный скоба за подседельного стълб и гаечен ключ идват с одноколесным карайте колело за лесна инсталация :
Устойчива на плъзгане дизайн външна гума и педал за предотвратяване на приплъзване. Пластмасова дръжка на седалката за начинаещи, за която може да се възползва по време на езда :
- Съдържанието На Опаковката:
1 х Одноколесный под наем :
- Обърнете внимание:
Новаците трябва да се вози в инструкциите или да придружава вашите наставници от съображения за сигурност. И най-доброто място за вашата тренировка-това е задната площадка или бейсбольное поле с мрежесто ограда. Изберете травянистую площадка с твърда, плоска земя, и ще бъдете в състояние да стоят зад оградата. :
- Обслужване На Клиенти:
Ние гарантираме пълно удовлетворение и в случай на недоволство ще възстановим му за пълно възстановяване. Никакви въпроси не зададоха. Това е наше задължение, и вашата гаранция. :
- Приятна бележка:
1. Моля, любезно позволете на несъответствие 1-2 виж :
2. Снимки, направени от професионален фотограф, моля, разберете разликите, причинени от световыми ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н. :