Бебешка Седалка, Кормило Vontoon Подвижна Дръжка с двойна Защита със Защитна мрежа/с Колан за Лесно свързване на Велосипеди на Седалката, Подходяща за Деца на възраст ?
  • Ново

Бебешка Седалка, Кормило Vontoon Подвижна Дръжка с двойна Защита със Защитна мрежа/с Колан за Лесно свързване на Велосипеди

BGN 37.36

[??? Конструкция за сигурност] Подвижна дръжка с двойна защита и ограда за целия корпуса могат не само да защити безопасността на детето, но и дръжката също така можете да инсталирате колкото е необходимо, което може ефективно да предотврати под спи бебето си на задната седалка с главата на рамката.Ефективно защитени безопасността на децата!. [Материал за защита на околната среда] Рамката е изработена от високо стомана, седалка от сгъсти пяна, ергономичен дизайн, стабилно и безопасно, съответства на структурата на тялото на детето и го прави по-удобни по време на път с кола. [??? С подаръци] Защитни мрежи се използват за да се предотврати навлизането на детските крака под велосипеди колело по време на път с кола, за да се предотврати нараняване на децата; те са оборудвани с колан, изготовленным от същия материал, че и колан на автомобила за сигурност, за да се гарантира сигурността на детето. [??? Различни приложения] Това е бебешка седалка, кормило и е подходящ за различни видове велосипеди, електрически велосипеди и планински велосипеди под наем, така че можете да се насладите на разнообразие от пейзажи с децата си. [????Простотата на инсталиране на] Лесен за инсталиране кормило детско столче за кола, с инсталационните инструменти и инструкции за инсталиране на английски език, за да завършите инсталацията отнема около 5-10 минути.