SPTA 29 бр. карета перална тампон за тренировки, карета перална тампон за части, Определени за смесване с размери 5/8-11 Резбови накладки и адаптери за Шлифоване, полиран?
  • Ново

SPTA 29 бр. карета перална тампон за тренировки, карета перална тампон за части, Определени за смесване с размери 5/8-11

BGN 14.30

◆Че ще имате◆ 24 бр. комбинирани полировальных и вълна полировальных накладки, 3 бр. полировальных на подложки от смесен размер, 2 бр. адаптери и нашето най-доброто обслужване. ◆Аппликатоны◆ се Използват за всички видове бояджийски покрития на кола маска, полиране и запечатване на глазура, за почистване и подобряване на тяхната лекота, както и за полиране на части за автомобили. ◆Характеристики◆ Висококачествена вълнена подплата, порести подплата, гъвкава, моющаяся и множество.Гъби с различен цвят имат различна мекота,подходящи за полиране на неравни и малки площи.Със самозалепваща подложка можете да променяте подложки само за няколко секунди. ◆Материал◆ Изработена от висококачествена гъба и вълна, все губчатые лъскане на възглавничките могат да бъдат почистени, за повторно използване.Ефективно рязане и полиране на най-сложни покритие на автомобила от окисление, драскотини.Може да се използва пневматична или електрическа полировальной кола.Материал : Пяна и вълна.Подходящ за : Вощения, полиране, запечатване глазура.Снабден с 1' 2' 3' 5/8-11 резбови подкладками.Може да се пере, многоразово, за намаляване на разходите, икономично.