KOSE Paint по номера за Начинаещи възрастни и деца, Комплект за рисуване с маслени бои САМ върху платно с Четки и акрилни пигмента, Художествени Изделия за Дома Стени - Н?
  • Ново

KOSE Paint по номера за Начинаещи възрастни и деца, Комплект за рисуване с маслени бои САМ върху платно с Четки и акрилни

BGN 10.39

【Комплектът включва】 : Предварително отпечатано текстурный платно(без рамка), 3 четки с различни размери и 1 комплект акрилни пигмент.Боята по номера ще ви помогне да стоят настрана от радиация игри и електроника , добър избор, за да се помогне на децата да подобрят своите цветова координация. 【Перфектен за начинаещи】 : Боя KOSE по номера с платно с висока плътност, който е траен и лесно раскрашивается и чете; Това е една отлична първоначалната живопис, ако се интересуват от живопис, можете да намерите източници на прекрасни, прекрасни, уникални идеи от живопис .Всеки може да стане добър художник. 【Се пренасят чрез теглене на】 : 3 найлонови четки с различни размери с висока еластичност , за по-големи или малки области, за да е лесно да се изпълняват здрав линии и детайли; Това е идеалният начин да изпитате чувство за постижение, за намаляване на стреса и ХИПЕРАКТИВНОСТ, емоционална адаптивност. 【Идеален за подарък идеи】 : Комплекти KOSE paint by number-най-добрият подарък за Коледа , Деня на благодарността , награди за конкурс на рожден ден и така нататък.Той също така е идеален за декориране на всекидневна ,спалня, баня и коридор. 【Най-добрия стил за забавление на живот】 : Осигурете достатъчно ярко осветление, необходимо за завършване на картината.Заедно с лесно выполняемыми инструкции, вие ще се радвате да осъществим тази величествена картина на живота.в а тя удостоверява платно и да се създаде шедьовър, който ще бъде с гордост демонстрират дома.