Адаптер за зареждане с гориво пропан SHINESTAR LP Газ от 1 КИЛОГРАМ колело презрамки Съединител на Резервоара Универсален за бутилка с пропан QCC1/Type1 и Еднократна Еднокра?
  • Ново

Адаптер за зареждане с гориво пропан SHINESTAR LP Газ от 1 КИЛОГРАМ колело презрамки Съединител на Резервоара Универсален

BGN 7.19

【Най-доброто решение】 Попълнете вашите бутилки капацитет от 1 килограм котлони с пропан с капацитет от 20 паунда. 【Високо качество】 е Изработена от 100% масивен месинг. 【Сертификат от CSA】 Автоматично изключване на потока на газ при достигане на налягане. 【Бърз монтаж】 Никакви средства не се изисква, просто затегнете дръжката на ръкохватката. 【Приятелско обслужване на клиенти】 Гаранция 1 година.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Вход дупка : QCC-1 (гайка Връх).Выпускное отвор : 1"-20 Вътрешна резба Еднократна Цилиндъра.Тип газ : Пропан.Материал : Месинг.Навинчивающаяся дизайн за лесно свързване и демонтаж.Идеален за барбекю, къмпинг, скара и други дейности на открито.Не се притеснявайте за това, че по време на готвене изтече газ.