FRUTA 5 Бр. Пластмасова Макара Участък Гривна Ключодържател Еластична Растягивающаяся спирала Спирала Ключодържател Ключодържател Ключодържател Гривна Ключодържа?
  • Ново

FRUTA 5 Бр. Пластмасова Макара Участък Гривна Ключодържател Еластична Растягивающаяся спирала Спирала Ключодържател Ключодържател

BGN 4.76

Качествени материал : Спирала спирала ластични ленти, изработени от висококачествена пластмаса, меки, еластични и удобни в чорап.Высокоэластичный гривна : Спирала спирала дъвка не е лесно да се разграждат и се деформира, нетоксични и нямат специфична миризма, навити гривна вътрешен диаметър от 1,85 инча подходящ за китката на повечето възрастни с метален ключодържател 1,06 инча.Многоцелеви : Тези ключодържатели на китката и с спирала спирала може да се използва като гумени ленти за коса и няма да навредят на косата; или като гривни на китката с метален ключодържател за съхранение на ключове, регистрационни номера, които ще ви помогнат да повече да не се губи ключовете.Приложение : Макара за китката може да се използва вън и вътре, например, да се носят по време на пазаруване, плуване, разходки, спорт, шофиране, колоездене, пътуване и т.н.; много подходящ за лични вещи, като например багажни етикети, карти с памет, етикети с имена на домашни любимци, ключодържател и още много други.Пакетът включва 5 бр. Пластмасови растяжимых пролетта намотки и 5 бр. ключодържатели.Цвят : Смесен Цвят/5 Бр.