Тежкотоварни одноколесный велосипеди за възрастни и за високи хора Ръст от 160 до 195 см (63-77), един 28-инчов колело, Много голям Черен Одноколесный под наем, Натоварване
  • Ново

Тежкотоварни одноколесный велосипеди за възрастни и за високи хора Ръст от 160 до 195 см (63-77), един 28-инчов колело,

BGN 159.99

- Напълно нов 28-инчов одноколесный bike с дизайн за соматологии и високо качество, това е точно тази, която търсите!. - Устойчива на плъзгане дизайн външна гума и педал за предотвратяване на приплъзване.Дръжката на седалката за начинаещи, за която може да се възползва по време на езда. - Идеален както за начинаещи, така и за професионалисти, особено за децата и подрастващите, да практикуват конна езда и подобряване на баланса.Това е един забавен подарък, подарък за коледа, подарък за рожден ден за децата и приятелите си.Идеален за спорт, упражнения и почивка. - Този лек и здрав одноколесный велосипед е лесен за инсталиране.быстросъемный скоба за подседельного стълб и гаечен ключ идват с одноколесным мотор, усъвършенстването на инсталация за няколко минути и се подготвят за сложни, но забавному момент с кола. - Ние осигуряваме високо качество одноколесного на велосипед за нашите клиенти, с всеки проблем може да се свържете с нас по всяко време, нашата основна философия е да предостави на клиентите си добър опит за пазаруване, продукти от най-високо качество и 100% увеличение на отношението към обслужване на всеки клиент, най-добри пожелания на всички около вас!. - Езда на unicycle е предназначен за тренировка на равновесие и сила.Независимо от това, дали сте начинаещ или професионален състезател, е много важно, да сте избрали най-подходящия одноколесный велосипед с добро качество. - Спецификация : 28" колелото (28" x 1,75" гума) Ограничението по тегло : 150 кг/330 килограма, подходящ за приемлива височина от 160 до 195 см-Характеристики : чудесно както за начинаещи, така и за професионалисти, и мъже, и жени.Дизайн разработен в съответствие с особеностите на соматологии и движение. Скоба за подседельного стълб и гаечен ключ идват с одноколесным карайте колело за лесна инсталация. Устойчива на плъзгане дизайн външна гума и педал за предотвратяване на приплъзване.Пластмасова дръжка на седалката за начинаещи, за която може да се възползва по време на езда - Съдържание на опаковката : 1 х колесни одноколесный под наем - Обърнете внимание : Начинаещи трябва да се вози в съответствие с инструкциите или придружавани от своите наставници от съображения за сигурност.И най-доброто място за вашата тренировка-това е задната площадка или бейсбольное поле с мрежесто ограда.Изберете травянистую площадка с твърда, плоска земя, и ще бъдете в състояние да стоят зад оградата.- Обслужване на клиенти : Ние гарантираме пълно удовлетворение и в случай на недоволство ще възстановим му за пълно възстановяване на сумата.Никакви въпроси не задавалось.Това е наше задължение, и вашата гаранция.- Топло забележка : Моля, позволете разминаване в 1-2 вижте Снимки направени от професионален фотограф, моля, разберете разликите, причинени от ефектите на осветлението, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н.

28 колело (гума 28 x 1,75) :
Ограничение за тегло на:
150 кг/330 паунда, подходящ за подходяща височина от 160 до 195 см
- Характеристики:
Чудесно както за начинаещи, така и за Професионалисти, и Мъже, и жени :
Рационално е разработена в съответствие с соматологическими и двигателни характеристики :
Быстросъемный скоба за подседельного стълб и гаечен ключ идват с одноколесным карайте колело за лесна инсталация :
Устойчива на плъзгане дизайн външна гума и педал за предотвратяване на приплъзване. Пластмасова дръжка на седалката за начинаещи, за която може да се възползва по време на езда :
- Съдържанието На Опаковката:
1 х Одноколесный под наем на колела :
- Обърнете внимание:
Новаците трябва да се вози в инструкциите или да придружава вашите наставници от съображения за сигурност. И най-доброто място за вашата тренировка-това е задната площадка или бейсбольное поле с мрежесто ограда. Изберете травянистую площадка с твърда, плоска земя, и ще бъдете в състояние да стоят зад оградата. :
- Обслужване На Клиенти:
Ние гарантираме пълно удовлетворение и в случай на недоволство ще възстановим му за пълно възстановяване. Никакви въпроси не зададоха. Това е наше задължение, и вашата гаранция. :
- Приятна бележка:
Моля,моля, позволете разминаване в 1-2 виж :
Снимки, направени от професионален фотограф, моля, разберете разликите, причинени от ефектите на осветлението, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н. :