Органайзер за багажник на Мега Racer черен цвят за автомобили, камиони, микробуси и джипове, Материали от полиестер 600D и плат Оксфорд, 4 Големи джоба за съхранение с 2 р?
  • Ново

Органайзер за багажник на Мега Racer черен цвят за автомобили, камиони, микробуси и джипове, Материали от полиестер 600D

BGN 18.36

????МАТЕРИАЛ на най-високо КАЧЕСТВО - Нашите организаторите за окачване на задната седалка са изработени от висококачествена Оксфордской тъкан по-високо качество и полиестер материал 600 D.Неговите дълбоки джобове позволяват чист и подреден магазин с допълнителни аксесоари, като ви дава повече място в багажника.??? ДВОЙНА ЦЕЛ - животът може да бъде зает и хаотична, когато става въпрос за почивка, спортни събития, училищната чанта, работа или детска играчка.Нашият организатор на багажника на колата-идеалното решение за това, че пътуването си е бил чист и организирани.В него дори има джоб за вашата бутилки с вода!.??? ️ БЕЗОПАСНО И СИГУРНО - Чисто и сигурност са ключови.Ето защо, ние видяхме, че нашият вътрешен висящ органайзер за багажник е от 2 регулируеми колани с катарами, капаци за джобове и дълга вълшебна лента велкро за допълнителна здравина и сигурност.??? ЛЕСНО се ПОЧИСТВА петна и петна, които могат да причинят чувство на неудовлетвореност.Добре, че нашият организатор на багажника на задната седалка има допълнително водоустойчив слой, както и моющийся и фурна за машината.Ако той ще се намокри или да се боядиса, просто използвайте хартиена кърпа или кърпа, за да избършете го! ????БЪРЗА И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - първо дръж се ленти от плат, върху облегалката за глава на задната седалка ,защелкните клеми и затегнете.след това нанесете по долната задната велкро, за да я прикрепите към задния седалката.Сега колата ще изглежда по най-добрия начин, да бъдеш красив и чист!. 1. Дръж се ленти от плат на главата. 2. Защелкните ключалката и ги затегнете с/настройте ги в съответствие с предпочитан сигурността. 3. Натиснете в долната част на организатор, за да е вълшебна лента придържа към седалката. 4. Организуйтесь!.