Оттеночная акрилна боя за запълване 5 Цвята, Готова за наливане Комплект акрилни бои За заливане - Търсените Предварително смесени Бутилки с висока степен на навли?
  • Ново

Оттеночная акрилна боя за запълване 5 Цвята, Готова за наливане Комплект акрилни бои За заливане - Търсените Предварително

BGN 15.98

【Предварително смесени и высокопоточный】Определени бои, с висока степен на навлизане на предварително смесен, няма нужда да се купуват някакви други среди, не е необходимо в специални препарати или смеси.Лесен за употреба.Готов изсипете и започнете да направи!. 【Безопасна и нетоксичная】Окрашивающая акрилна боя Tintnut, изработени от действително нетоксичен пребоядисване на материал от премиум-клас.Отговаря на стандартите ASTM D-4236 и EN71.Безопасно за деца и възрастни.Това е вашият най-добър избор за акрилни заливане и течен изкуство. 【Широко приложение】Готови за изливане на бои имат вискозитет (дебелината), което е идеално за заливане акрил направо от бутилката, което създава изключителни клетки и движението на цвят. (Забележка : разклатете Добре преди употреба.). 【Ярки цветове】Комплект за наливане на боя включва в себе си 5 различни цвята.Когато създавате оригинални текучее изкуство, което те могат да отговорят на вашите нужди.Нека си работи ще бъдат същите красиви, като четири от време на годината!. 【УСЛУГИ】Моля, доверете се на Miratuso, когато решите да си купите комплект акрилни бои за заливане.Защото имаме най-качествени и безопасни продукти и 100% гаранция за връщане на парите.