VIDENT iEasy200 OBDII/EOBD МОЖЕ да Сканира светлина на двигателя, Четец за кодове на автомобила с готовност входно-изходни (iEasy200)
  • Ново

VIDENT iEasy200 OBDII/EOBD МОЖЕ да Сканира светлина на двигателя, Четец за кодове на автомобила с готовност входно-изходни

BGN 17.59

1. Работи с повечето от 1996 и по нови превозни средства, съвместими с OBDII и CAN, лекотоварни автомобили, ванове, бусове и хибриди, продавани по целия свят. 2. Горещи клавиши готовност вход изход позволяват лесно да се използва този инструмент направо от опаковката.Бързо показване на състоянието на всички тестове на един екран. 3. Преглед на определения кодове за грешки на екрана (общи и специфични за производителя, ако има такива) - хиляди определения, съхранявани в софтуера инструмент. 4. Считывайте на потоци от данни в реално време с датчици на двигателя-идеален за наблюдение на залитане на неизправности. 5. Доживотна гаранция и многоезични възможности на менюто : Английски, Френски, Немски, Полски, Испански, Италиански, Португалски, Холандски. 1. Работи с повечето от 1996 и по нови превозни средства, съвместими с OBDII и CAN, лекотоварни автомобили, ванове, бусове и хибриди, продавани по целия свят. 2. Горещи клавиши готовност входно-изходни улесняват използването му .Бързо показване на състоянието на всички тестове на един екран. 3. Прегледайте определяне на кодове за грешки на екрана (общи и за определена от производителя, ако има такива) - хиляди определения, съхранявани в софтуера инструмент. 4. Помислете за данните на стоп-кадър (снимка на стойностите на сензорите при възникване на СИДДО). 5. Считывайте на потоци от данни в реално време с датчици на двигателя - идеален за наблюдение на залитане на неизправности. 6. Извадете документи за самоличност VIN, Cal ID и CVN от екю вътрешни (в зависимост от поддържаните модели ). 7.Многоезичен варианти меню (8 езика) : Английски, Френски, Немски, Полски, Испански, Италиански, Португалски, Холандски. 8. Изискан дизайн : Ергономична дръжка за захващане, куполна мембрана, за да преминете и позлатен метален щифт.