Приемник-предавател 1Mii Bluetooth 5.0 за телевизор, Безжичен адаптер Aux 2 в 1 Жак 3,5 мм, Двойна връзка ниска латентност aptX, Bluetooth Предавател за телевизор/КОМПЮТЪР, Bluetooth Прием?
  • Ново

Приемник-предавател 1Mii Bluetooth 5.0 за телевизор, Безжичен адаптер Aux 2 в 1 Жак 3,5 мм, Двойна връзка ниска латентност

BGN 23.99

[Двойната връзка] Предавател, Bluetooth 1 Mii ML301 може да се свърже с две слушалки или тонколони Bluetooth едновременно.Двамата се радват ултрабързи висококачествен стерео звук.Той също така поддържа apt X с ниска латентност и apt X HD при сдвояване две слушалки, но не се препоръчва да се свържете с две слушалки, поддържа Aptx HD едновременно. [Предавател и приемник, Bluetooth] Адаптер Bluetooth, aux може да се използва като предавател и приемник.Режим TX : Проста гледане на аудио с телевизор, който не е свързан към Bluetooth, КОМПЮТЪР за слушалки/тонколони Bluetooth.Режим на RX : безжичен Пренос на съдържание от вашия телефон, таблет, лаптоп на домашното стерео, опънат на динамиката и кола.Работи с устройство с жак aux 3,5 мм. [apt X LL/apt X HD] Благодарение на технологията apt X с ниска латентност и apt X HD аудиопередатчик Bluetooth 1 Mii е идеален за гледане на телевизия.Ниска закъснение за стереозвука, подобно на cd-диск. !!!!МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!!!! : Изисква подкрепа за слушалки/тонколони Bluetooth с ниско закъснение, или може да възникне забавяне на 70-220 мс. [Bluetooth 5.0] мога ли да използвам телевизионно оборудване?.Когато устройството се използва като предавател , може да се използва само в съчетание с устройството с почивните дни интерфейс, 3,5 мм. Ако телевизорът не е изходен интерфейс 3.5 мм, устройството не може да изпълнява своята роля.Може ли устройството да използвате едновременно функции на предавателя и приемника?.Ние не препоръчваме това да стане, само ако той служи само като предавател/приемник, неговата функция може да бъде максимизирована!.Защо възниква малко закъснение, когато две слушалки са свързани едновременно?.Според тестова ситуация на нашите инженери, това няма да се случи, ако две слушалки aptx с ниска латентност са свързани добре.Но ние не препоръчваме да свържете слушалки aptx hd/други устройства едновременно.