Безжична резервно Помещение със 7 - инчов Дисплей-HD 1080P Камера за Задно виждане с IR за Нощно Виждане IP69 Водоустойчива Камера за Задно виждане: Тежкотоварни Система Р?
  • Ново

Безжична резервно Помещение със 7 - инчов Дисплей-HD 1080P Камера за Задно виждане с IR за Нощно Виждане IP69 Водоустойчива

BGN 55.99

✔ Безжичен дизайн със 7-инчов голям LCD монитор, ще получите възможност да се насладите на безупречно паркинг и опит в шофирането. ✔ 170° Перфектен широк ъгъл : помещение гръб на автобуса с водач има златен ъгъл 170 градуса за паркиране,намаляване на сляпо зона, за да можете да видите от вашето обкръжение,когато сте на шофиране на заден ход,прави вашето шофирането по-безопасно и лесно. ✔ Супер функция нощно виждане : резервно помещение за камион,оборудван с 18 инфрачервени led крушки, използва 6-слойный стъклени лещи и технологиите, WDR, отлична функция за нощно виждане, осигурява ясно изображение в тъмна среда. ✔ Устойчивост на атмосферните влияния : Помещение в твърди метален корпус,водоустойчив и грязезащитная,този комплект безжична резервна камера по-трайни, отколкото обикновените пластмасови камери.рейтинг на водонепропускливост IP69 прави камерата за задно виждане-водоустойчива,термостойкой,морозостойкой,лека в борбата с лошото време. 1. Между дисплея и камерата се използва безжично предаване на сигнала, но дисплей и камера за обратно виждане на автомобила се нуждаят от храна, съответно.Резервна камера може да се свърже с фенери, задна предавка или светлината. 2.Препоръчва се да използвате захранващ източник на постоянен ток 24 за хранене сверхмощной камера за задно виждане , подходяща за автомобили с тегло по-малко от 230 метра.

7-инчов LCD автомобилен монитор :