MotorFansClub Дневен ходова светлини DRL Противотуманная фаровете LED Указател на завоя е Подходящ за Съвместимост с 4Runner 2014-2021
  • Ново

MotorFansClub Дневен ходова светлини DRL Противотуманная фаровете LED Указател на завоя е Подходящ за Съвместимост с

BGN 17.44

【Високо качество】е Изработен от висококачествен материал, ABS за повишаване на силата и издръжливостта; - Ниска консумация на енергия, спестяване на цялата енергия. 【Супер висока яркост】Дълъг живот, удароустойчив и водоустойчив,липсата на замърсяване, шум, електронни смущения. 【Перфектна защита】Със защита от обратна полярност и защита от верига. 【Повишена сигурност】Повишена сигурност, лесно заметимая други превозни средства на пътя за по-безопасно шофиране.Помага за избягване на КАТАСТРОФИ в дъждовно и мъгливо ден. 【】 Приложение, Подходящи за съвместимост с 4 Runner 2014-2021. Ниска консумация на енергия; Бързо неотложен време на стартиране.Професионален дизайн на корпуса със защита от обратна полярност и защита от верига.Твърд и здрав ABS-пластмаса, ефективно защитава мигащи светлини от незначителна експозиция и не выцветший за продължителна употреба.Изработен е от висококачествен материал, ABS за повишаване на силата и издръжливостта, намаляване на потреблението на енергия, икономия на цялата енергия.Хипер ярък led консумира много по-малко енергия от стандартната крушка, като същевременно се поддържа оптимална светоотдачу.Помощ за избягване на КАТАСТРОФИ в дъждовно и мъгливо ден.Led DRL осигуряват решаващ скок за безопасност в движението и помагат за предотвратяване на 58% от нещастните случаи.

Напрежение:
12V DC
Работна Температура:
-40℃ ~ 60℃
Цвят Лещи:
Почистване
светъл цвят:
Бяло за DRL + Жълто за указател на завоя
КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ И ИНСТАЛИРАТЕ LED СВЕТЛИНИ DRL ЗА МОЯ АВТОМОБИЛ? :
ИЗБЕРЕТЕ най-ПОДХОДЯЩИЯ МОДЕЛ – Това е наистина важно, трябва да двойна проверка на изображението и да гарантира, че формата фарове за мъгла, фаровете на вашия автомобил е 100% идентичен с този на нашите изображения. :
НЕ купувайте, ако те са друга форма или ги няма къде да се постави на DRL. :
КАК се ИНСТАЛИРА – Всички наши продукти DRL са продукти на вторичния пазар, така че те НЕ идват с някаква ръководство за употреба, :
силно се препоръчва професионално инсталиране. Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с инсталацията на DRL. :
Съдържание на пакета:
Подходящ за съвместимост с 4Runner 2014-2021 :
Пакетът Включва:
2x Led дневни светлини (LH+RH) :
1x Цифров контролер DRL :