Гъвкави Странични Поли Shkalacar 2 Бр., Странична Части За Подреждане На Купето На Автомобила, Леви/Десни Сплиттеры-Рока, Дифузьор, Крила, Калници, Броня От Въглеродни Вл?
  • Ново

Гъвкави Странични Поли Shkalacar 2 Бр., Странична Части За Подреждане На Купето На Автомобила, Леви/Десни Сплиттеры-Рока,

BGN 20.79

Състезатели и шофьорите могат да установят това,за да добави малко повече форми в бодикит колата и да даде своя устройствения седану по-смели и най-големия вид.добавете малко повече форми в бодикит на автомобила.Страничният пола не само подобрява естетиката на екстериора на автомобила; тя също така може да увеличи пробега на гориво и да ви позволи да се намали разхода на гориво.За сметка на намаляване на сътресенията и използване на въздуха, произведена от по време на работа на автомобила, странични прагове са в състояние да повиши производителността и възможностите на автомобила. 100 са абсолютно нови и висококачествени.Изработен от висококачествена ABS, че е здрава за дълго време употреба.Той е подходящ за повечето коли, може да се наложи пробиване на дупки и прилагането на болтовете за закрепване към бронята.Цвят : Черен/карбон/червен, по желание.Материал : ABS.Размер на опаковката : Прибл. 78*10*5.8 см/30.7*3.9*2.3 v. Тегло на опаковката : Прибл. 450 г/15,9 унция.