Цифров Фритюрник Kismile обем 10,6 литра, 8 Настройки За здравословно готвене Безмасляная Фритюрник с интелигентен контрол на времето и температурата, Фритюрник мощнос?
  • Ново

Цифров Фритюрник Kismile обем 10,6 литра, 8 Настройки За здравословно готвене Безмасляная Фритюрник с интелигентен контрол

BGN 59.99

【Голям Размер За Цялото Семейство】Той използва 100% сигурна боя и материали, за да се осигури здравословен начин на живот. Въздушна фритюрник с капацитет от 10,6 cc може едновременно да обслужва 5-8 души.Добър избор за домашно печене , пържене и готвене на скара. 120~60 Hz,1700 Вата. 【Интелигентно сензорно управление】Интелектуална цифров панел, всички видове техники за готвене от пръв поглед, е лесно да се разбере.Седем кулинарни настройки - Пиле, пържени Картофи, Пържоли на скара, Скариди, Торта, Риба, Месо.И нашата фритюрник може да се обезводнявам зеленчуци или плодове.Нашата въздушна фритюрник марка Kimile-най-добрата и прибори за готвене за семейството си. 【Висока скорост на циркулация на въздуха на 360°】 Чрез нагревательное устройство отгоре и отдолу на въздуха вътре в саксията се нагрява бързо.Под влияние на мощен вентилатор за горещ въздух вътре в саксията бързо циркулира за бързо загряване.Направете своята храна още по-хрупкава и вкусна. 【Лесен начин за почистване】Извадете щепсела мрежата на контакта от контакти и се съхранява в хладилник уред.Почистете външната част на уреда с влажна кърпа.Остъргване на блажна чинията и кошница с гореща вода, малко течност за миене на съдове и абразивни гъба.Можете да премахнете остатъци от замърсявания с помощта на средства за отстраняване на масла. 【За да приготвяме здравословна храна без масло】все още притеснен, че храната е прекалено мазна или вредни за здравето?Нека, моля, изберете тази фритюрницу, нашата фритюрник се готви чрез циркулация на горещ въздух при 360° осигурява лесен и здравословен начин за приготвяне на любимите си съставки.Най-хубавото е, че в един ФРИТЮРНИК за ВЪЗДУХ повечето съставки не се нуждаят от никакво масло.Цвят : Зелен.