7 Бр. Комплект За Премахване на ушна кал, Набор от Инструменти за почистване на ушите BetyBedy, Инструмент за Премахване на ушна кал с Кюреткой за Уши с Почистването с Че?
  • Ново

7 Бр. Комплект За Премахване на ушна кал, Набор от Инструменти за почистване на ушите BetyBedy, Инструмент за Премахване

BGN 2.29

1. ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на УШИТЕ, ЗА разлика от памучни тампони, които допълнително могат да вдавливать восък в ухото, ушната пръчка във формата на лъжичка може ефективно отстраняване на натрупаната ушную сяра.Ушна четка cucullar и спирална конструкция с двойна глава ще ви помогнат да помассировать ушния канал и облекчаване на сърбеж.Нашите уши пелените-това са професионални инструменти за ушите. 2. НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА И ЗАЩИТА ОТ РЪЖДА : Всички слушалки са изработени от неръждаема стомана, здрави и антикорозионна, лесни за почистване и стерилизуются.Те са много трайни използва и тяхното не е лесно да се деформира.Те са безопасни за вас или вашето семейство. 3. ИНТИМЕН ДИЗАЙН : Всеки ушния клапа е напълно изгладен, с гладка и заобляне на повърхността, за да се предотврати дразнене или се остъргват и се уверете, че можете да масажирайте ушния канал по време на почистване.Дръжки на инструменти за избор на ушите са предназначени за нескользящего улавяне. 4. ЛЕСНА УПОТРЕБА И ПОЧИСТВАНЕ : Внимателно измийте ушната подложка с вода и сапун преди и след употреба.А след това стерилизира ги спирт за изсушаване, и можете да използвате чистящую четка за почистване от отпадъци преди и след употреба. 5. ДОБРЕ ОПАКОВАНИ И ПОРТАТИВЕН : идва с преносим кутия за съхранение, и може да вземе тези средства за премахване на ушна кал със себе си навсякъде.Не е нужно да се притеснявате за загуба на средства, когато те ще се нуждаят, за следващия път.Подходящ за ежедневна употреба или за пътуване, а също и страхотна идея за подарък.Винаги внимателно измивайте с вода и сапун преди и след употреба.Бавно поставете черпак за премахване на ушна кал в ушния канал.Внимателно зачерпните стената на ушния канал, за да се отслаби остана до стената ушную сяра.Внимателно вытряхните зреене натрупване за уши.Внимателно почистени от отпадъци и масажирайте ушния канал с помощта на спирално средства за отстраняване на главата.Уверете се, че те са сухи, преди да ги пуснат обратно в калъф за съхранение.Винаги внимателно измивайте с вода и сапун преди и след употреба.Бавно поставете черпак за премахване на ушна кал в ушния канал.Внимателно зачерпните стената на ушния канал, за да се отслаби остана до стената ушную сяра.Внимателно вытряхните зреене натрупване за уши.Внимателно почистени от отпадъци и масажирайте ушния канал с помощта на спирално средства за отстраняване на главата.Уверете се, че те са сухи, преди да ги пуснат обратно в калъф за съхранение.