Външните Стенни осветителни тела, Черни Външни осветителни тела Стенни Лампи за верандата, Външни осветителни тела Външно Стената с матово покритие, на Основата н?
  • Ново

Външните Стенни осветителни тела, Черни Външни осветителни тела Стенни Лампи за верандата, Външни осветителни тела Външно

BGN 23.47

???【Водоустойчивост и устойчивост на атмосферни влияния】Нашите стенни лампи за външно осветление, изработени от висококачествен лят алуминий сплав, под формата на водоустойчиви, устойчиви на корозия-устойчиви и устойчиви на атмосферни влияния, метална конструкция, адаптирующуюся към околната среда на открито.Това означава, че независимо от това, дали вали дъжд, сняг, висока температура или друга суровата времето, той не ръждясва или корродировать след много години употреба. ????【Модерен дизайн и широко приложение】Нашия черен лампа за външно осветление с изчистени линии, прозрачни стъкла и матово-черна повърхност, подходящи за стените, създавайки модерен интериор във вашия дом!Благодарение на минимализму и модерния дизайн на външни стенни лампи са подходящи за различни дейности, градини, гаражи, веранди, дворове и други търговски цели. ????【Высокопрочное закалено стъкло】Благодарение на 4 прозрачни спуска прозорците, изработени от закалено стъкло нашия черна светлина на верандата има по-висока проникваща способност, която може да изхвърля голямо количество светлина навън и е по-добре да освети околността на вашия дом.Усъвършенствани high-performance стъклен материал го прави по-прозрачен, отколкото обикновеното стъкло, освен това, тя не е лесно да се счупят. ????【Основа E26 и конструкция с отворено дъно】Благодарение на основата на E26 външни тела са съвместими с видове лампи E26(лампа с нажежаема жичка, led, КФЛ и халогенни), а максимална мощност на лампи е 100 Вата.Намаляване на разходите при едновременно пестене на енергия.Какво друго си струва да споменем, е, че всеки монтиране на фенер на открито е отворено дъно, за да се осигури една проста подмяна на лампи. ????【Лесна инсталация】Всяко външно халба бира идва с монтаж на съоръжения и напълно иллюстрированными инструкциите, които са лесни за инсталиране, за повечето от клиентите си САМ".Наличието на предишен опит и на някои знания в областта на електротехниката трябва да бъде достатъчно, за да можете да извършите инсталирането самостоятелно, а не под наем на електрозахранване и харчат повече пари. - Удобна за живота си и да украсят вашия дом. · Устойчивост на атмосферни влияния : е Изработена от висококачествен лят алуминий сплав, нашите външни светлини на верандата не ще ръжда или корродировать след години употреба. · Широко приложение : Благодарение на минимализму и модерния дизайн на нашия стенен лампа на открито е подходящ за градини, гаражи, веранди, дворове и т.н. · Лесна инсталация - Стабилна конструкция с отворено дъно външна стена фенер позволява особено лесно да се сменят електрическа крушка. · Модерен дизайн С изчистени линии, прозрачни стъкла и матирана черна повърхност нашия черен лампа за външно осветление подходяща за различни модерни сгради, и може да се използва както отвън, така и отвътре, което е по-удобно и енергийно ефективен, не се притеснявайте за нечувствительном възприятието.