Bloomoon 210 Опаковани част на порциите Чаши с Капацитет от 2 мл за Еднократна употреба Чаши за Суфле, Водоустойчив Мини-Чаша за Проби Сос, Подправки, Лекарства, Ваксини Ж?
  • Ново

Bloomoon 210 Опаковани част на порциите Чаши с Капацитет от 2 мл за Еднократна употреба Чаши за Суфле, Водоустойчив Мини-Чаша

BGN 18.39

【Многоцелеви】Чаша с обем 2 мл достатъчно дълбока и здрава, така че да сервира на дегустация проби, закуски, салати, сосове за салати, ваксини за желе и дори изплакване на устата. 【Екологичен материал】е Изработен от възобновяеми и устойчиви на захар, торти, която на 100% биоразлагаема и компостируема, чудесна алтернатива на пластмасови и хартиени кърпи за ръце стаканчикам. 【Здрава】Съдове за готвене от багассы по-твърда хартия и пластмаса, като в същото време тя е безопасна за микровълнова фурна, фризера, устойчива на масло и впитыванию. 【Набор от стойности】210 броя штабелируемых чаши-това са идеални, за да проверите за хранене за по-големи партита.Без миене на съдове, без рециклиране на пластмаса, но надеждни екологично чисти кът решения.