ОСАЛАДИ Лунен лека нощ Астронавт лека нощ Фигурка Астронавти Декоративна нощна светлина От Смола лека нощ Украса на Работния Плот Украса (Сребро)
  • Ново

ОСАЛАДИ Лунен лека нощ Астронавт лека нощ Фигурка Астронавти Декоративна нощна светлина От Смола лека нощ Украса на Работния

BGN 8.96

Той е изработен от висококачествен материал, който е траен и практичен за по-дълга употреба.Страхотен дизайн астронавти, с тънки детайли, подходящ за декор на спалнята.Това ще даде малко жизненост живота си.Това е не само лека нощ, но и красива вътрешна украса за вашия дом.Можете да го сложите навсякъде в дома си.Материал има висока якост, него не е лесно да се деформира или счупване.Описание на Този нощна лампа е изработена от висококачествени материали, тя е здрава и безопасна.Прекрасен дизайн астронавти с изискан детайл прави на интересен, креативен и забавен, красива декорация на вашия дом, като в същото време това е добър подарък за приятелите си.Характеристики Материал : смола - Размер : Около 14,5 х 14 х 7,5 см/5,7 х 5.5 х 2,95 инча - Хранене от : 3 кнопочной батерии (в комплекта) - Той е изработен от висококачествен материал, който е здрав и практичен за по-дълга употреба. - Страхотен дизайн астронавти с изискани детайли, подходящ за декор на спалнята.Това ще даде малко жизненост живота си. - Това не е просто нощно, но и добра вътрешна украса за вашия дом.Можете да го сложите навсякъде в дома си. - Материал има висока якост, него не е лесно да се деформира или се съборят. - Лампата се захранва от батерия, която му осигурява сигурност и дълъг живот.