Плъгин YGS-Tech RGB Night Light, Led ночники с дистанционно управление, енергийна ефективност, за да антре, Спалня, Детска стая, Кухня, Баня, Стълбища (2 опаковки)
  • Ново

Плъгин YGS-Tech RGB Night Light, Led ночники с дистанционно управление, енергийна ефективност, за да антре, Спалня, Детска

BGN 62.96

【ЦВЯТ ПАРАМЕТРИ】Този нощна лампа е оборудван с дистанционно управление с 20 клавиши, вграден ночником за контакт, на 15 цветове (бяло/Червено/зелено/синьо/жълто и повече ), а също и различните режими на автоматична промяна на цветовете. 【СПЕСТЯВАНЕ на ЕНЕРГИЯ】ще Се насладите на миг осветлението в тъмното, свързване на led нощна светлина директно на всеки стандартен електрически контакт. 0,5 Вата и не са необходими батерии, това може да ви помогне да спестите енергия. 【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 RGB-plug led лека нощ, свържете го към стената там, където ви е необходима, в коридора, банята, на стълбите в спалнята, Удобен светлина ще помогне на вас и вашите деца спокойно да спи, не се страхувайте от тъмнината, когато ставам през нощта. 【СИГУРЕН И ЗДРАВ】В списъка CE/FCC/ROHS.Той използва безопасна контакт американски стандарт, произведени от висококачествена медна сплав с никелиран повърхността, както корпус е изработен от негорими инженерни пластмаси, безопасни и надеждни.Над 100 000 часа живот на светодиодите без смяна на лампата. 【ГАРАНЦИЯ 2 ГОДИНИ】 : Ние обещаваме, гаранция 2 години за всички ценни клиенти.Ние може да осигури пълна замяна или възстановяване, ако срещнете някакви проблеми с нашия продукт, това е без риск за закупуване.Мощност : 0,5 W Напрежение : AC110v-240 V.Е здрава, с продължителност на живот 10000часов. 2 х Plug нощна лампа. 2 x 20 Клавиш на Дистанционното Управление.Наскоро обновения външен вид, идва с IR дистанционно управление с 20 клавиши,включително 16-чисти цветове по избор, 4 режима на динамични флаш и регламентирана яркост.Удобен за деца, външен корпус е изработен от инженерни пластмаси.Матова текстура прави яркост мека и не е вредна за очите.Икономия на енергия и по-широко използване на ниска мощност 0,5 W , безвредни за човешкия организъм.Вградени нощна лампа лесна за използване и има широк спектър от приложения.Малък и изискан дизайн, Нека си нощ повече не ще бъде по-тъмно.Наскоро обновения външен вид, идва с IR дистанционно управление с 20 клавиши,включително 16-чисти цветове по избор, 4 режима на динамични флаш и регламентирана яркост.Удобен за деца, външен корпус е изработен от инженерни пластмаси.Матова текстура прави яркост мека и не е вредна за очите.Енергоспестяващ и широко използван, с ниска мощност 0,5 W , безвреден за човешкото тяло.Вградени нощна лампа лесна за използване и има широк спектър от приложения.Малък и изискан дизайн, Нека си нощ повече не ще бъде по-тъмно.