Измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ LATNEX AF-3500 Радиочестотни детектор и четец със сертификат за калибриране - Измерва радиочастотные и микровълнови печки, 3-аксиални магни?
  • Ново

Измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ LATNEX AF-3500 Радиочестотни детектор и четец със сертификат за калибриране - Измерва радиочастотные

BGN 143.97

✔ М И ДЕТЕКТОР за РАДИОЧЕСТОТНА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ В ЕДНО устройство със сертификат за калибриране - Надежден измерител за измерване на радиочестотите и честота на излъчване от такива източници, като Мобилни телефони, Организаторите на мобилен оператор, Интелигентни измервателни уреди, Wifi модеми Линия с висока мощност, Уреди, Електрически кутии и кабели. ✔ ВПЕЧАТЛЯВАЩ ДИЗАЙН, КАЧЕСТВО И ФУНКЦИЯ на АЛАРМАТА - Голям екран и бутони за превключване между режими на радиовълни, електрически и зададено измерване Гаус и функция на алармата, което улеснява работата както за начинаещи, възрастни или пациенти в напреднала възраст, така и на напредналите потребители. ✔ БЕЗПЛАТНА ТЕХНИЧЕСКА помощ се ПРЕДОСТАВЯ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА; Поддръжка по телефон и електронна поща, с помощта на съобщения и ръководство за потребителя, достъпно за сваляне в този списък. ✔ 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ ГАРАНЦИЯ 2 ГОДИНИ гарантира, че тя бързо ще се превърне в любимия ви покупка без риск.Много хора получават 2 или 3 в подарък на своите близки.Това е един прекрасен подарък за празник, рожден ден, годишнина, ден на майката или на бащата. ✔ ОСНОВНИ ФУНКЦИИ - Радиочестотни детектор или режим на радиочестотния зададено измерване - 50 Mhz~3,5 Ghz; ИЗМЕРВАНЕ на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ или четец на EMF за електрически полета до 2000 В/М; 3-аксиален сензор полета зададено измерване ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ Гаус; Ръчно паметта на данни (Макс. Традиционен китайски; на Опростен китайски; Японски; Испански.