Топка За Раждане BABYGO Бременност, Раждане Раждане и Йога-Топка + Нашата 100-те Страници на Книгата За Бременност, Упражнения, План за Раждане И Възстановяване, Екологи?
  • Ново

Топка За Раждане BABYGO Бременност, Раждане Раждане и Йога-Топка + Нашата 100-те Страници на Книгата За Бременност, Упражнения,

BGN 44.96

????БРЕМЕННИ ДАМИ, БЪДЕТЕ ВДЪХНОВЕНИ!Започнете своя здравословен бременност днес с топка за раждане BABYGO!Изследвания на водещи експерти продължават да се намерят невероятни ползи за вас и вашето бебе, преди, по време и след бременността.??? КНИГА ЗА БРЕМЕННОСТ ЗА ДЕЦА (100 СТРАНИЦИ+) - Лесни начини да се промени ситуацията към по-добро.Попълване и заправляйтесь, нашата книга от 7 части е посветена на всички 3 триместрам (включва упражнения за 35+ тримесечия), хранене, раждане и послеродовому възстановяване.Отпуснете се, правете спорт и инсталирайте връзката с детето си!.???? МИНИМИЗИРУЙТЕ на БОЛКАТА, НАМАЛЯВАНЕ на БОЛКИ и ПОДОБРИ СЪН!Използвайте топка за раждане BABYGO във всеки триместър, за да усетите ползите.Защитете таза и стабилизируйте на гръбначния стълб.Използвайте топка за насърчаване на правилната стойка на тялото, подобряване на стабилността и облекчаване на напрежението в мускулите!Да се улесни ишиас, болки в тазовом колана и помогни на SPD.Защитете своите кръгли връзки и ставите SI. ????УПРАЖНЕНИЕ се ПРЕВЪРНА в ЗАБАВНО и ЛЕСНО!ПОВИШИ вашата ЕНЕРГИЯ, ИМАЙТЕ СИЛИ и ПОМОГНЕТЕ на ДЕТЕТО си!Използвайте топката си в уюта на собствения си дом, приемайте го на работа, вовлекайте партньора си!Независимо от това, дали е просто седене и легнало положение или да упражняват малко по-силен, включете топката в програмата си и помогнете на детето си да вземе най-доброто положение на плода, когато започне битка!. ⏳ ПОВИШЕН ТРУДОВ СТАЖ!Изследвания показват, че редовните упражнения могат да намалят усложнения на раждането и да се сведе до минимум потенциалните рискове за здравето на вас и вашето дете.Значително намаляване на времето по време на раждането!.??? ПОСЛЕРОДОВОЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и ВРЕМЕ за КОРЕМА!Използвайте топка за комфорт и разхлабете натиск върху болезнени шевове.Получавате по своето възстановяване след раждане след диастаза на ректума и го използвайте, за да помогне за възстановяване на вашето тазовое дъното!Забавлявай се с детето си и общувате с него по време на корема. ????Вижте нашето ръководство по размер за правилното топката за вас.Нашият топката е изработена от материали, безопасни за бременни и деца, без фталатов и без латекс. 5 пъти по-силен, отколкото един обикновен спортен топката, непременно включете топка за БЭБИГО в своя план за раждане.