Кухненски Фуния За Пълнене на Бутилки (4 в 1), Пластмасова Фуния С Филтър-Цедка, Чистящая Четка, Нещастници - Куки-Набор от Малки/Средни/Големи Воронок За Изпомпване н?
  • Ново

Кухненски Фуния За Пълнене на Бутилки (4 в 1), Пластмасова Фуния С Филтър-Цедка, Чистящая Четка, Нещастници - Куки-Набор

BGN 55.84

????【Подвижен филтър за прехвърляне на масло, бира и оцет в малки декоративни бутилки или малки декоративни бутилки за подаръци; прахово напитки се Добавя сместа в сряда за бутилки с вода. ????【Лесно почистване】 Много лесно да се поддържа чистота, дори ако има мазни замърсявания.Използвайте приложената чистящую четка, за да я почисти с топла вода и малко сапун. ????【Удобно съхранение】Три фуния, съчетани в едно, за да спестите място за съхранение и са оборудвани с две мощни вендузи за по-удобно съхранение на кухненски шкафове, гаражи или спомагателни помещения.Комплект кухненски воронок подходяща за транспортиране на течности, сухи пренасяне и е добър помощник за кухня при транспортиране на консервирани хранителни масла, плодови сокове, етерични масла, боб, сол, черен пипер и други сухи материали и прах.С помощта на сменяем филтър можете да филтрирате семена в фруктовом сок и частици в течността.За разлика от други, това е нашето предимство : ???? 3 различни размера-голям, среден и малък, три размера, три цвята, доколкото е възможно, за да отговарят на вашите нужди, е много удобен набор от фуния. ????Висококачествени материали-без BPA, изработени от професионално хранене от полипропилен, без мирис, сигурно, е здрава и не е лесно да се напуква. ????Сейф за съдомиялна машина-Той е оборудван с почистването с четка, лесен за използване, съдомиялна машина или ръчно пране / изплакване с чиста вода, не е лесно да се намазва, без остатък след употреба.Конструкция подвесного дупки, фуния може да се мотае след почистване, лесно се изсушава. ????Лесен за съхранение-оборудван с две здрави куки от вискоза, които може лесно да се съхранява, не оставя кухнята си в изправност.Технически спецификации : Цвят : Тъмно син/ Светло син/ сив.Материал : 100% хранително качество PP.Голяма фуния : 3,9 "устата; 0,9" тесен стъбло.Средната фуния : 3.1 "от устата; 0,7" тесен стъбло.Малка фуния : 2,3 "устата; 0,4" тесен стъбло.Пакетът включва : √3 х кухненски фуния. √1 x универсален филтър-филтър. √1 х четка за почистване. √2 х вискозных се измъкне.