2 БР. От Неръждаема Стомана, БАРБЕКЮ Мясорубочные Нокти За Мелене на Месо Свинско месо Хеликоптер Вилица за Барбекю Вилица Мечи Нокът Овощерезки (Цвят : Червен)
  • Ново

2 БР. От Неръждаема Стомана, БАРБЕКЮ Мясорубочные Нокти За Мелене на Месо Свинско месо Хеликоптер Вилица за Барбекю Вилица

BGN 20.16

Този шредер с прибиращ пристанище е изработен от висококачествена неръждаема стомана, той е много по-полезно пластмаса или найлон ноктите си и не ръждясва.Масивни дървени дръжки предпазват ръцете си от изгаряне по време на триене и не се плъзгат, когато готвите.Този месо нокът е изработен от метал и дърво, без проблеми могат да се мият в съдомиялна машина, и той много лесно се мие в мивката.Не само първоначалното заявление за изваждане на свинско месо, повдигане и рязане на пиле, бекон, говеждо, свинско, пуешко, но също така е подходящ за хвърляне на салати, отваряне на бира или дори на рязане на пица.Нокът за мелене на месо е коррозионностойкий хранително-вкусовата материал, безопасен и надежден, остър връх, еднакво усилие.Месо нокът, предназначени за това, за да служи като продължение на ръката, което позволява лесно шинковать свинско месо, пуйка, пиле и разбърквате салати.Цвят : Червен.

Материал:
неръждаема стомана + дърво.
Цвят:
показване на формата на изображения.
Размер:
22x7.5cm.
Могат да бъдат малки изкривявания на цветовете се дължи на различни разрешения на компютъра. :
Възможни са грешки в размер от различни разрешения на компютъра. :
Пратката включва:
1x Нокти За Мелене на Месо. :
Моля, оставете ни съобщение, ако имате някакви въпроси. Ние ще ви отговорим и ще ви предложим нашите най-доброто обслужване. :