4 Пясъчна плънка Lingcod Приспособления Инвентар за Риболовна Стръв Пясъчна Плънка от Риба за Камбала, Треска (4 Натурална, Подметка 2/бр.)
  • Ново

4 Пясъчна плънка Lingcod Приспособления Инвентар за Риболовна Стръв Пясъчна Плънка от Риба за Камбала, Треска (4 Натурална,

BGN 15.99

✅ 4" ЕСТЕСТВЕНА ПОДМЕТКА. 2/PK КОМБО 2/ea.цвят.ИСТИНСКОТО ПРЕДИМСТВО на РИБА : Нашите популярни пясъчни торбички се използват от много професионални рибари, които попълват своите лимити в лодката.Нашите пясъчни торби, рядко се нарича леденцами Лингкода.Рибарите казват, че те са уловили повече от тези примамки, отколкото на светло-тъмната стръв. ✅ ИЗДРЪЖЛИВ И ЛЕСЕН : Изработен е от мека пластмаса, гладка кожа Sanddabs на пипане и изглежда като истинска.Тялото му е меко и позволява на рибата вонзать зъби и да се държим здраво за него, увеличаване на времето на задържане на риба на вашата подхранка. 4" измерване включва опашката. ✅ РЕАЛИСТИЧНО ДВИЖЕНИЕ : Имитация на естествено движение на песъчинките, gigha и тралене, както и действието му опашка увеличава вероятността от удари на въжето.Ако опашката на откушен, просто използвайте голяма ларви с опашка и прикрепете я към крючку-жалу.Рибари казват, че те все още да лови риба, като се използва този метод за замяна на опашката.Вижте Видеото По-Долу. ✅ УЛОВ на ГОЛЯМА РИБА : Нашата стръв Sanddab е идеална за риболов на по-големи риби, включително риба, костур, лаврак, камбала и скалист риба. ✅ ТЕЖИ 3/8 унция.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Троллируйте му, джигируйте, пусни и встряхивайте, идеален за риболов на лингкода и камбала. ✅ 4" Естествена подметка. 2/PK комбо 2/ea.цвят.Просто добавете своя любим джигита, и сте готови за работа. ✅ Троллим му, хит, хвърля, встряхиваем.Реалистичен корпус пясъчна торбичка, използван за gigha или тралене. ✅ Перфектен за костур, риба, костур, кобии, снука, камбала, раиран, барабан, морска пъстърва и много други. ✅ Смъртоносен за едър дивеч, като щука или мускус, в плитки, мутных води. ✅ Чували с пясък 4" и 6" са напълно подходящи за малки дънни хранилки, като рок-риба, костур, гърбавия. ✅ Размер 4 инча и перфектно се вписва, за да преминете пэдов за усилване на басите.