Ламьянранская Сила за подготовка на Олимпийски Статистическа Пейки Весовая Сгъваема Пейка Тренировочная Пейка, за Тренировка за Цялото Тяло и Домашен Фитнес зала
  • Ново

Ламьянранская Сила за подготовка на Олимпийски Статистическа Пейки Весовая Сгъваема Пейка Тренировочная Пейка, за Тренировка

BGN 31.60

Висококачествена изкуствена кожа : в картонени възглавница, за да лежи на гърба използва най-добрата изкуствена кожа, която притежава такива характеристики, като износоустойчивост, здравина, мекота и липса на увреждане на кожата.Освен това, по време на тренировка части на тялото ще е добре амортизированы.Тежка конструкция : тази пейка за сядане има тежка рамка, която гарантира, че тя може да издържа тегло от 100 кг., Ергономичен дизайн : заоблен дизайн помага да се запази естествената сгибаемость долната част на гърба, което помага за предпазване на долната част на гърба от болка.Нашата пейка за сядане може да се използва за многофункционални тренировки, като клекове, вдигания на краката и прекомерно разтягане.Неговите разностранни функции, идеални за използване в домашни условия или в залата.многофункционален : тази плоска пейката може да се използва за упражнения на корема, упражнения за крака, лицеви опори, коремни преси и т.н. Стабилна и ПОДДЪРЖАЩА КОНСТРУКЦИЯ : Сгъваема тренировочная пейка и на пейката за фитнес зала, изработени от стомана с висока якост, за осигуряване на солидна основа, когато сте уверени работите над своите цели фитнес. *** Нашият магазин работи съвестно и нашата цел е да задоволим нуждите на клиентите.Ние се стремим да предоставят висококачествени и евтини продукти глобалните купувачи.Аз се надявам, че нашите продукти ще донесе повече удоволствие и забавление за вас и вашето семейство.При Lamyanran има професионален екип и квалифицирани партньори-производители, които са насочени към клиенти, които искат да имат повече възможности за тренировки у дома и да имат приятен опит за използване на фитнес оборудване.Ако търсите удобен, модерен и в същото време наличното оборудване за домашен фитнес залата, започнете домашна тренировка с Lamyanran точно сега.Оригинална, модерна, удобна пейка с регулируемо тегло, идеална за домашни тренировок100% новост и високо качество.спецификация : Име на продукта : табуретка с гири, весовая пейка pesi, повдигна маса, пейка с гири Материал : стомана, изкуствена кожа + гъба забележка : ☆ Всички нашите продукти са изготвени в натура.Поради разлика в отразяването на заснемане и екрана, хроматическая аберации обикновено е ниска. ☆ Поради различните измервателни инструменти и техники за измерване на размера на данните може да има грешка от 1 до 3 см, моля, приемете, благодаря. ☆ Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.

Име на продукта:
табуретка с гири пейка за отслабване pesi , възникнал маса, пейка с гири
Материал:
стомана , изкуствена кожа + гъба
Забележка:
☆ Всички наши продукти са приети в насипно състояние. Поради разлика в отразяването на заснемане и екрана, хроматическая аберации обикновено е ниска. :
☆ Поради различните измервателни инструменти и техники за измерване на размера на данните може да има грешка от 1 до 3 см, моля, приемете, благодаря. :
☆ Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. :