Сачмен лагер линейно движение на буталата Aopin LM30UU, ID 30 мм, OD 45 мм, Линейни Лагери от въглеродна стомана Sae52100, 6 Реда метални топчета, Отличен за ЦПУ, 3D-принтер, Линейна ?
  • Ново

Сачмен лагер линейно движение на буталата Aopin LM30UU, ID 30 мм, OD 45 мм, Линейни Лагери от въглеродна стомана Sae52100,

BGN 48.96

❤Сачмен лагер линейно движение на буталата Модел : LM30 UU, Вътрешен диаметър (ID) : 30 мм / 1,18 инча, Външен диаметър (OD) : 45 mm / 1,77 инча, с Обща дължина (L) : 64 мм / 2,52 инча. ❤Приложение : Линейни Лагери Са Неразделна Част От Модули, Възли Или Компоненти, За Линейно Движение И Обикновено Се Използват С Цилиндрични Шахти Или Ръководството На Релсите.Той е Много Подходящ За 3 D-Принтери, CNC, Линейни Слайдове, Електронно Оборудване, Модули Или Блокове С Линейно Движение. ❤Добра Производителност : Линеен Лагер Осигурява Взаимозаменяемост И Стандартизиран Дизайн.В Сравнение С Други Продукти, Не Е Необходимо Да Се Притеснявате За Проблеми, Причинени От Замяната И Износване.Той Има Ниско Ниво На Шум, Плавно Движение, Ниско Триене, Висока Здравина И Дълъг Експлоатационен Живот. ❤Материали, Носещи : Е Здрав Като Стомана, Предварително Намазани С Масло И Е Лесен За Поддръжка.И Двете Страни Разполагат С Контактите От Тюлени, За Да Се Предотврати Навлизането На Нечистотии.Осигурява Точно За Движение С Нисък Коефициент На Триене. 6 Реда Метални Топчета Се Въртят И Въртят, Образувайки Пълен Затворен Контур.Номинална Динамично Натоварване (C) : 1570 Н, Номинална Статична Товароносимост (Co) : 2750 Н. ❤Какво Получавате? : 4 Бр. Сачмен лагер Линейно Движение на Буталата LM30 UU.Ако Имате Някакви Въпроси По Отношение На Вашата Покупка, Моля, Не Се Колебайте Да Се Свържете С Нас И Ние Ще Направим Всичко Възможно, За Да Ви Помогне.Слотове за карти спретнато подредени в 4 реда метални перли, плавно търкаляне, стабилна работа, с ниско триене и ниско ниво на шума.Линейни лагери са изработени от здрава високо стомана, с висока якост / висока твърдост / натоварване / висока твърдост, красив външен вид и дълъг експлоатационен срок.С двете страни са гумени уплътнения, които попадането на прах и вода.Предотвращайте Попадането На Замърсители.Значително подобряване на сигурността и надеждността на работа и избягване на проблеми, причинени от честа подмяна на лагери.С помощта на съвременни технологии на изграждане, термичната обработка на повърхности, с висока точност, отговаряща на изискванията на линейно движение в различни тежки условия.