Детска количка на 2 бр. Кухненска Фуния от неръждаема стомана, 5-Инчов Фуния със Сменяем Филтър за Изпомпване на Течност, Масло и Сухи Съставки, 2,2-Инчов Мини-Метална ?
  • Ново

Детска количка на 2 бр. Кухненска Фуния от неръждаема стомана, 5-Инчов Фуния със Сменяем Филтър за Изпомпване на Течност,

BGN 7.19

【Метална фуния 2 размери за различни нужди】 фуния от неръждаема стомана 5 см/13 см, идеална за пренасяне на течности, сухи съставки и прах; мини-метална фуния 2.2 инча/5,6 см с тесен в основата, идеален за пълнене на малки бутилки и контейнери. 【Богат на функции фуния】 подвижен филтър-филтър от неръждаема стомана е идеален за филтриране и пресяване, по-големите частици, като боб, семена, плодове или други частици. 【Фуния от неръждаема стомана】 е Изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, за да гарантира сигурност и издръжливост.Лесен и сигурен в съдомиялна машина. 【Куки с Добър Изземване】 Странична дръжка, предназначена за окачване и защита на ръцете по време на транспортирането горещи предмети. 【Размер】 Диаметър 5 сантиметра с чучур 0,6 инча; диаметър 2,2 инча с чучур 0,35 инча. 5-инчов фуния за повечето бутилки, буркани и други контейнери;. 2,2-инчов фуния за пълнене на козметични продукти, етерични масла, опаковки или други по-малки бутилки.Устойчиви на корозия, не са токсични съставки, безопасни, трайни и лесно почистваща.Полиран повърхност за готвене от неръждаема стомана притежава отлична устойчивост към прилипанию и лекота на поддръжка, както и не реагира с хранителни продукти.Характеристики на филтър-филтър от неръждаема стомана, който може да отговори на вашите различни нужди.Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304;.Идеален за запълване на по-малки бутилки и контейнери, идеален за етерични масла, течности за червило, парфюм, кулинарни подправки и течности!.Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304;.Идеален за филтриране и пресяване, по-големите частици, като боб, семена, плодове или други частици.Странична дръжка за по-добро сцепление при попълване или пренасянето, както и за удобно закачване на вашите кухненски шкафове.Спрете да губите време и да подреди бъркотията в кухнята!С помощта на кухненски воронок може да се избегне разливане при попълване на бутилки и консервни кутии.Устойчиви на корозия, не са токсични съставки, безопасни, трайни и лесно почистваща.Полиран повърхност за готвене от неръждаема стомана притежава отлична устойчивост към прилипанию и лекота на поддръжка, както и не реагира с хранителни продукти.Характеристики на филтър-филтър от неръждаема стомана, който може да отговори на вашите различни нужди.