Съвместими с 12 пакети Сменяеми филтри за вода KEURIG от K&J - Универсални (НЕ CUISINART) Филтри, са съвместими с Keurig Сменяеми Филтри за вода за кафе машини Keurig 2.0 (и повече)
  • Ново

Съвместими с 12 пакети Сменяеми филтри за вода KEURIG от K&J - Универсални (НЕ CUISINART) Филтри, са съвместими с Keurig

BGN 10.36

► Универсален кацане (НЕ Cuisinart) - Тези филтри, съвместими с Keurig,производство на K&J, подходящ за кафе дейци Keurig, включително кафемашини Keurig 2.0, както и за приготвяне на ваната за една чаша Keurig и всички от следните машини : Elite, Classic, Ultra, Special Edition, Последен, Platinum, Б40 и B70. НЕ Е ПОДХОДЯЩ "KEURIG-CUISINART". ► Материал за микрочастици - Гарантира, че въглен остава във филтъра и не замърсяват машина за Keurig.K&J-това е най-високо качество от всички филтри, които се продават в момента!. ► Подобрява вкуса на напитката - Премахва замърсяванията, калций, хлор и миризми с помощта на филтри с активен въглен, създаване на напитки с по-добър вкус. ► Дългогодишна опаковка - Ние изпращаме вашите съвместими с Keurig подмяна на филтри не е в обемисти кутия, а индивидуално запечатани с минимална опаковка. ► Фин дървени въглища-По-малки пелети дървени въглища за увеличаване на въздействието на вода на повърхността и осигуряват максимална ефективна филтрация.K&J произвежда най-ефективен взаимозаменяеми касета за воден филтър Keurig на пазара!.