6 Бр Пружинен натяжной Корниз Регулируема дължина за кухня, Баня, Тоалетна, Гардероб, Прозорци, Една етажерка DIY Проекти (Бял - 6 Бр,регулира от 28 до 48)
  • Ново

6 Бр Пружинен натяжной Корниз Регулируема дължина за кухня, Баня, Тоалетна, Гардероб, Прозорци, Една етажерка DIY Проекти

BGN 10.39

【Отлично качество】- Тези окачени пръти са изработени от въглеродна стомана, всеки прът не е податлив на износване и корозия.Като по-дълъг срок на експлоатация,и двете в края на гумени дъна могат ефективно да се предотврати приплъзване,че е подходящ за по-лесно отслабване, тежи около 2,2 - 6,6 кг. 【Лесна инсталация】- Просто натиснете и завъртете, увеличете дължината, за да се залепи между дъските, това няма да навреди на стените, вратите и прозорците. 【Свободна регулиране на】- Завъртете прът в съответствие с дължината на вашия гардероб, шкаф, фризера или друго място, където прът е необходим, за да се коригира дължината на желаното състояние. 【Широко приложение】- Можете да регулирате дължината на пръта, като корниз, прът шкафа, закачалка за дрехи и рафтове за обувки, тя може да се използва в хладилника и гардероба АВТОБУСА, за поддържане на обекти в ред. 【Отлично обслужване】-Всички наши продукти са обезпечени с гаранция за връщане на парите за 60 дни, на 100% и гаранция 1 година.(пълно възстановяване на сумата или безплатна подмяна, в зависимост от това какво предпочитате).Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще решим проблема вместо вас.Цвят : Бял - 6 опаковки | Размер : Регулира от 28" до 48".