GDEALER DT15 Водоустойчив Цифров Термометър За бързо Четене на Месо Ултра Бърз Термометър За Готвене с Функция за Калибриране Складного Сонда 4,6 инча за Кухненски Млечн?
  • Ново

GDEALER DT15 Водоустойчив Цифров Термометър За бързо Четене на Месо Ултра Бърз Термометър За Готвене с Функция за Калибриране

BGN 13.20

3-4 Сек СУПЕР БЪРЗО и IP 67 ВОДОУСТОЙЧИВ : GDEALER незабавно отчитане на показанията на термометъра в продължение на 3-4 секунди,с възможност за превключване, на 10 минути автоматично изключване и задържане.Функция водоустойчивост го прави идеален за течности, хранителни продукти, Месо, Шоколади,Сирене, Шоколад, кафе, мляко и температурата на водата в банята.ТОЧНО ОТЧИТАНЕ : Термометър за месо GDEALER с обхват от температури -58°F ~ 572°F (-50°C ~ 300°C), с точност до ±1℃(±2℉) между -20~150℃(-4℉~302℉),±2℃/℉ повече от 150℃/302°. Най-подходящ за готвене на скара на газ барбекю или фритюрници за турция, използването на горещо масло за пържене в дълбока мазнина, готвене на бира и вино.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Дигитален термометър GDEALER със сгъваем 4,6-инчов сензор от хранително-вкусовата неръждаема стомана и функция за автоматично включване/изключване,отваряне на сондата за включване,сгънете сонда за изключване, лесна за използване,съхранение и переноске.Можете също така да се калибрира с кухненски термометър и да научат максимална и минимална температура при готвене.LCD ДИСПЛЕЙ С ПОДСВЕТКА : термометър за барбекю GDEALER ясно показва температурата на вечер.Щракнете върху бутона,на екрана ще светне в продължение на 5 секунди.Това прави барбекю и пикник по-лесно и по-удобно през нощта. ***ГАРАНЦИЯ ОТ ЕДНА ГОДИНА*** : Ние винаги сме готови да ви помогнем.Ние ценим всеки отделен клиент.Познаването на истинските чувства на нашите клиенти и характеристики на нашите продукти, помага ни да се развива по-качествени продукти.Свържете се с нас чрез полето за съобщения, ако имате някакъв проблем или имате някакви съвети.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : . 1.Do не докосвайте горещия зонду с голи ръце. 2.Do не оставяйте термометъра във фурната по време на готвене. 3.Do не е напълно погружайте дигитален термометър за вода в продължение на няколко минути. 4.Моля, изплакнете метална сонда в сапунена вода. 5.Моля, почистете термометъра ръчно или с помощта на вода.