Набор от игри за части от поредицата на пръстените на Хелоуин CLISPEED 5 бр. Надуваеми Шапка на Вещица с 10 бр. Пластмасови Пръстени за Игри на Хелоуин В Закрито На Открит?
  • Ново

Набор от игри за части от поредицата на пръстените на Хелоуин CLISPEED 5 бр. Надуваеми Шапка на Вещица с 10 бр. Пластмасови

BGN 76.32

????ИГРИ НАБОР, за да се ХВЪРЛЯТ на ПРЪСТЕНИТЕ : В пакета са включени 5 бр. надуваема шапка вещица (22,8 х 11 см) и 10 пластмасови пръстени( 5 бр. 7,4 инча и 5 бр. 6 инча).??? ВИСОКО КАЧЕСТВО : Нашите игри набор, за да се хвърлят на пръстените на Хелоуин е изработен от екологично чист материал, PVC с напреднала технология за безпроблемна връзка, мека, твърда и добра герметичностью.??? РАЗВИВАЙТЕ СИЛАТА И КООРДИНАЦИЯТА на : Набор за части от поредицата на пръстените " е полезен за подобряване на физическите и умствените способности на момчета и момичета, с които повечето тийнейджъри ще обичат да играят.???? ЛЕСНА УПОТРЕБА : Просто поставете надуваеми шапки на вещици на мат, а след това бихте могли да играете играта с тези цветни пръстени.Чудесно както за игра на закрито, така и за игри на открито у дома, в училище. ????ИДЕЯТА е най-ДОБРИТЕ ПОДАРЪЦИ : Забавен дизайн прави този чудесен, надежден и достъпен стартов комплект, подходящ за деца, и тя ще донесе удоволствието и щастието на вашето семейство.Забавна игра за Хелоуин, за семейството и приятелите.