Античен Месинг телескоп De Cube с най-добрият обектив на DF и регулируема стойка за статив Е идеален за деца и Начинаещи, Изкачване на Офис маса за домашен интериор, Кол?
  • Ново

Античен Месинг телескоп De Cube с най-добрият обектив на DF и регулируема стойка за статив Е идеален за деца и Начинаещи,

BGN 66.56

ПЕРФЕКТЕН ТЕЛЕСКОП ЗА НАЧИНАЕЩИ : Регулируем статив и качествена оптика създават увеличение 12 пъти, го правят лесен за употреба и са подходящи за деца и начинаещи, за декорация на дома.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за украса и подаръци за всички поводи, като Коледа 2019, годишнина, сватба, свети Валентин и т.н. Размери : Дължината на телескопичната тръба от 9 до 10 инча, височина статив от 9 инча регулира до 12 инча, като пълно удължаване на краката на статив.Цвят : Античен месинг и кафяв, Материал : Месинг и дърво.Внимателно опаковани, за да се уверите, че вие ще го получите в отлично състояние.Гаранция : Ние ще осигурим приятелска следпродажбено обслужване, безплатна подмяна, ако някоя доставка разбити. 100% удовлетворение на нуждите на клиентите и гаранция за качество.Цвят : Античен патината на месинг.