ЖУХУХАГ Куче виси етикет 100 бр. Куче виси етикет Табела с името на Етикет за Идентификация на домашни любимци Персонални Идентификационни етикети за кучета и Аксес?
  • Ново

ЖУХУХАГ Куче виси етикет 100 бр. Куче виси етикет Табела с името на Етикет за Идентификация на домашни любимци Персонални

BGN 23.92

Вместо това ние използваме технология за гравиране ,много трайни.Гаранция на живот на вашия домашен любимец.Лазерно гравиране е ясна, устойчива и привлекателна от полирана като огледало повърхност.има достатъчно място за цялата важна информация за вашия домашен любимец.Изберете любимата си форма и размер; Кликнете върху"персонализиране СЕГА", за да добавите маркер персонални индивидуална информация.Практично и лесно : просто трябва да носят нашийник или колани чрез нашия титуляр за въздушна етикети без заключване или отключване на carabiners/ключодържател.Също така може да бъде лесно прикрепен към колана на раницата.Ключодържател с биркой за домашни любимци : Понякога ти се налага да бъдат малко палав, ние просто нищо не можем да си помогна!Този етикет за ключодържател с печат за домашни любимци чудесно за тези домашни любимци, които бродят и просто не могат да намерят пътя си обратно вкъщи!.