ОЯСУМИ ХЭНДМАНД Най-горещата! Домашен Любимец Котка Куче Идентификация етикет на Яката Аксесоари По поръчка Изрежеш Колие Чар Колие Аксесоари за кучета Име на про?
  • Ново

ОЯСУМИ ХЭНДМАНД Най-горещата! Домашен Любимец Котка Куче Идентификация етикет на Яката Аксесоари По поръчка Изрежеш Колие

BGN 6.39

Материал : Мед и неръждаема стомана, не се чупи.Ние можем да изрежеш на него името на кучето си и номера на вашия телефон, яка, със защита от загуба на табелка с име и идентичност биркой, моля, оставете ни съобщение за необходимата ви информация!!!. ***Не забравяйте да ни оставят на името на кучето си и номера на телефона след като е направена резервацията, в противен случай ние ще изпратим на празен яка***(номер на телефон не е задължително).Характеристика : Персонални нашийници за кучета.Лесно конфигуриране на безплатна услуга гравиране.Домашен любимец Котка Куче ИДЕНТИФИКАЦИЯ етикет на ЯКАТА АКСЕСОАРИ ПО ПОРЪЧКА Изрежеш Колие Чар Колие Аксесоари за кучета Името на продукта, Вие сте собственик на куче?За което трябва да се притеснявате, така е за това, какво ще се случи, ако кученцето ще изчезне?Идентификационни етикети за кучета-най-добрият начин да се уверите, че нашите кучета в безопасност.Материал и размер-Лъскава стомана-Лъскава гравиране Brass Laser, бистра, постоянна и атрактивен Полиран месинг-това месинг, полиран ръчно, покрит с мед и неръждаема стомана, не се чупи; Размер : XS 20 мм (0,8 инча) С 25 мм (1 инч) М - 30 мм (1,18 инча) Л 35 mm (1,38 инча) Можете да изберете в зависимост от породата и големината на домашен любимец, куче или котка : ✦ XS-За малки кученца, Котки и Дребни животни. ✦ S - за куче, като Мопс, Дакел, Бийгъл, Чихуахуа и др ✦ M-За породи кучета, като булдог, далмация, Боксер, немски и т.н. ✦ L - за куче, като Австралийска овчарка, Басет куче, Бернская планинско куче и т.н., КАТО ПОРЪЧАТЕ Стъпка 1 : избор на материал и размер.Стъпка 2 : Добавяне на лични данни.Пример : Име на домашен любимец (Ван) Шрифт (en.04) телефонен Номер (123.4567.890) Символ (8.Лайка) (Можете да проверите символ на снимките на продукта) P. S. Моля, изпратете тази информация чрез системата за съобщения след пускането на поръчката.ЗАБЕЛЕЖКА ЗА ПОРЪЧКА, Моля, следвайте инструкциите "✎КАК да ПОРЪЧАТЕ✎" ЗА ПОРЪЧКА; АКО не СМЕ получили Съобщение (данни от лична конфигурация За вашата поръчка, ще ви изпратим празните бележки след 48 часа ръчен труд, всяко малко е уникална; Време за ръчна работа : 1-5 дни, в рамките на 24 часа; Когато първоначалната работа не е била променяна или върната.Ние също се радваме да работим с вас по индивидуалните идеи или специални проекти, просто ни изпратете съобщение.