Баланс на топка за упражнения, устойчив на разкъсване и на хлъзгане, Топка за йога, на Топката за фитнес, Топка за раждане на дете с бърз помпа, Товароподемност 2000 Па?
  • Ново

Баланс на топка за упражнения, устойчив на разкъсване и на хлъзгане, Топка за йога, на Топката за фитнес, Топка за раждане

BGN 7.01

Изберете Размер, за да видите политика на връщане на стоката.Защита от скъсване - изработена от дебел и здрав материал.Ние поставяме вашата безопасност е на първо място по време на производството.Резултат до 2 000 паунда.Устойчивост на хлъзгане - търговска материал осигурява отлична устойчивост на хлъзгане, които се грижат за вашата сигурност.Лесно почистване - нашата топка за фитнес лесно да се почиства само с мека, влажна кърпа.Най-важното е, нашата топка за фитнес не съдържа фталатов и не съдържа тежки метални елементи.Екстри - безплатен foot помпа е включена в цената!Варианти на размери - 38-45 см (S), 48-55 см (M), 58-65 см (L), 68-75 см (XL), 78-85 см (XXL).Гаранция - На всички останали продукти се покрива от гаранцията на 2 години и Гаранция за 100% съдържание на остатък от Гаранция за Удовлетвореност, за да си купя безгрижно.A. Оставете топката на стайна температура за няколко часа.B.Свързване на foot помпата към въздушния газта топчета;.D.Напълно поставете щепсела;.Тествана устойчивост на 2000 паунда.Устойчиви на хлъзгане.Foot помпа в комплекта.Мъниче, гребец, в комплект измерване на лента.Балансирано, устойчиво на разкъсване и противоплъзгаща Топка за упражнения, Топка за йога, на Топката за фитнес, Топка за раждане на дете с бърз помпа, с капацитет за 2000 Паунда.Как се надува?A. Оставете топката на стайна температура за няколко часа; Б. Свързване на foot помпата към въздушния газта за топки; C. Надуйте топката повече от 80% от препоръчания размер.Оставете го да престои няколко часа, след това надуйте го до препоръчания размер; D. Напълно поставете щепсела;.Забележка : Foot помпа, вилица за премахване на вилици и вилици, измерване на лента са включени в комплекта.